Ο Πλησίον Χριστός

Ένας Χριστός Αρματωμένος μα και Συλημένος προβιβάζει το καλό, συνομιλεί με το κακό, αδιάκοπα στους αιώνες καρφωμένος, λευτερωμένος αντάμα γειώνει την ψυχή, σμιλεύει την Ζωή, εύνομα μα και άνομα σαν έρχεται από μακριά, θησαυρούς κουρσεύει και σε έντιμους,  άτιμους κλέφτες, ρέκτες συνειδήσεων και χιμαιρικούς Ανθρώπους αναδιανέμει, άπαντες άπασαι,  μικρόνοοι, χαμερπείς, μεγαλόπνοοι, ευφυείς έχουν να λάβουν μερίδιο μεγαλοδωρίας.

Τον Έρωτα δεν απαρνείται για την αρπαγή της  Αγάπης, καταζητείται θεία φύση ευλογημένη, αμαρτωλή λύση, σοφά σπουδαγμένη προσφορά στην ημιθανή  Ανθρωπότητα  που βρίθει από θεούς και δαίμονες, μήπως και ξαναβρεί εκείνη  τον χαμένο βηματισμό της, να επανεκκινήσει τον ανεκτίμητο σεβασμό για την ύπαρξη εξαίσιο εμβολιασμό κι άτρωτη θε να θωρεί το δυσοίωνο μέλλον, ώσπου να βγεί από τον ψυχοφθόρο λαβύρινθο  και  ν’ απαλλαγεί από το λερό πρόσωπο του κακόβουλων εξουσιαστών και επί της γης δυναστών.

Ελισσάβετ Αγγελάκη

Ελισσάβετ Αγγελάκη (Ηθοποιός – Yποκριτική τέχνη στο Εθνικό Θέατρο)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο, στη συνέχεια παρακολούθησε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα οργάνωσης & διοίκησης επιχειρήσεων, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού εφαρμοσμένης ψυχολογίας και συναισθηματικής νοημοσύνης.

Επί σειρά ετών έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, franchise sales, και ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τουριστικής ανάπτυξης. ‘Εχει υπάρξει συμβασιούχος των ΕΛΤΑ.

Οι εμπειρίες της ευρύτερα στο κοινωνικό, καλλιτεχνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας έχουν αναπτύξει την ικανότητά της να αντιμετωπίζει με επιτυχία υποχρεώσεις, κάτω από πιεστικές συνθήκες και αυστηρά χρονοδιαγράμματα στοχεύοντας στο αρτιότερο αποτέλεσμα. Παρακολουθεί σεμινάρια υποκριτικής έκφρασης αυτοσχεδιασμού στο Εθνικό Θέατρο.

Είναι μέλος του Διεθνούς Πολιτιστικού Συλλόγου Ορίζων (HORIZON) της Λέσχης Ανάγνωσης, του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλλης”,(επί μία δεκαετία), μέλος της Ένωσης Κρητών “Η Μεγαλόνησος” και του Πολιτιστικού συλλόγου Ηπειρωτών “Απειρωτάν”.