«Συνένοχοι»

Live Band
ft Καλλιόπη Αναγνωστοπούλου

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 – Έναρξης 22:30

‘’ Σταυρός του Νότου +(plus) ‘’

Οι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Live Band παρουσιάζουν το “Πρώτο Έγκλημα” τους στη μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου Plus την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου!
Μαζί τους η Καλλιόπη Αναγνωστοπούλου!
Καλή αντάμωση!


“Βαγγέλης Κωστόπουλος, Συμεών Στέφος!
Εδώ και αισίως δέκα χρόνια «Συνένοχοι» στο ίδιο «έγκλημα». Ποιο είναι αυτό το «έγκλημα» θα αναρωτιέστε. Φυσικά δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για τη μουσική. Ηθικός αυτουργός στο «έγκλημα» η ίδια η ζωή που τους έφερε κοντά .
Μαζί τους το τελευταίο διάστημα “Συνένοχη” η Δέσποινα Ρεκούδη!
Στον “τόπο του εγκλήματος” (Σταυρός του Νότου, Holywood, Ρυθμός stage, Αρχιτεκτονική Live stage κ.α.) βρέθηκαν κοντά τους όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων οι Σοφία Αρβανίτη, Νίκος Καλλίνης (Εκείνος Κ εκείνος), Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), Σαββέρια Μαριόλα, Πασχάλης Τσαρούχας, Όθωνας Μεταξάς, Αλέξανδρος Χατζής, Άλκης Κούρκουλος  και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες.
ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Live Band υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρία Reload General Music για την έκδοση του πρώτου δίσκου τους με τίτλο “Πρώτο έγκλημα”, ο οποίος κυκλοφορεί στα φυσικά καταστήματα και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.
10 πρωτότυπα κομμάτια σε ροκ, έντεχνους – λαϊκούς δρόμους,  εκ των οποίων μία συμμετοχή της Σοφίας Αρβανίτη και μία ακόμα του Νίκου Καλλίνη που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στον Σταυρό του Νότου Plus το Σάββατο 28/9/2019.”


Κιθάρες: Νίκος Κορδέλης
Βιολί: Ζωή Προκοπίου
Μπουζούκι: Νότης Πατσουλές
Μπάσο: Κωνσταντίνος Κοντονίκας 

Πληροφορίες:

Σταυρός του Νότου Plus:
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Ωρα εναρξης: 22.30
Είσοδος 12€

Χορηγοί : Γεωπονικό Κέντρο Αθηνών , CMC Elevators/Ανελκυστήρες, Agripest, High Tv
Είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.